ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentUtbildning till VVS-montör
A--0A-NS - EX - U2-0

Utbildning till VVS-montör

Utbildning till VVS-montör

Eftersom det är stor brist på rörmokare och VVS-montörer finns det många sätt att utbilda sig till rörmokare. Detta är väldigt bra att bli rörmokare eftersom detta kommer finnas gott om lediga arbeten nu och långt i framtiden.

Oavsett om man vill arbeta på ett större företag, byggfirmor , den mindre VVS-firman eller starta eget och bli rörmokaren i kvarteren kommer det finnas arbete för dig.

H-NS - EX - U2-1

Lära sig at bli rörmokare

Lära sig at bli rörmokare

För att bli VVS-montör kan man genomgå den 3-åriga gymnasieutbildningen VVS- och fastighetsprogrammet. Inriktningen som man ska välja är mot VVS.

Efter genomförd utbildning ska man dessutom arbeta som lärling på en VVS-firma och arbeta med att installera, byta ut eller reparera rörledningar, rörkopplingar, kranar och ventiler. När lärlingsperioden är genomförd ska man visa upp sina färdigheter inom rörmokeri och VVS genom ett gesällprov. Efter godkänt gesällprov erhålls en yrkesexamen.

Mer om utbildning till VVS-montör

Mer om utbildning till VVS-montör

Här finns mer info om rörmokare och VVS-montörer.

H-NS - EX - U2-2

Viktigt om rörjourer och VVS-montörer

Här kan du hitta mycket matnyttigt om jourrörmokare, VVS-jourer och rörjourer men även allt viktigt att veta om rörinstallationer.

H-NS - EX - U2-3


Meny - Rörjour
Till förstasidan på www.rorjour.comHögst upp på sidan om rörjourerLängst ned på sidan om rörjourer
SverigeUtbildaSäker VattenNyheter